Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ رئیس پلیس راهور کیش از آغاز گام نهایی برای قانونمند شدن تردد و وضعیت حقوقی موتورشارژی‌ها در این جزیره خبر داده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازکیش، این جزیره از دیرباز در حوزه ترافیکی عناوینی همانند "شهر بدون بوق"، "شهر بدون موتورسیکلت" و یا "شهر بدون چراغ قرمز" یدک کشیده و می‌کشد هر چند دلایلی که سبب دادن این عناوین به کیش شده، در این سال‌ها در حال رنگ و رو باختن است، اما کیش کماکان یک شهر نمونه ترافیکی قابل مثال و تامل در کشور به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما داستان موتورسیکلت در کیش دارای پیشینه‌ای جالب توجه است، مسئولان ترافیک سازمان منطقه آزاد کیش از ابتدا هیچ وقت روی خوش به رسمی‌سازی و پلاک‌گذاری موتورسیکلت‌ در جزیره ندادند، منظور از موتورسیکلت همین موتورهای کلاسیک 125 سی‌سی بنزین و یا گازسوز موجود در سطح سایر کشورهای است که به وفور در خیابان‌ها دیده می‌شوند.

مقاومت مقامات ترافیک کیش در برابر درخواست‌ها برای پلاک‌گذاری این نسل از موتورسیکلت‌ها، در دهه‌های گذشته تا جایی رسید که در نهایت آخرین نسل همین موتورسیکلت‌های کلاسیک 125 سی‌سی در جزیره به نوعی منقرض شد، هر چند تعداد اندک و کمتر از 50 دستگاه در کیش به نوعی موفق به پلاک‌گذاری موتورهای خود شده بودند، اما از طرفی واردات این گونه موتورها از سرزمین اصلی و کشورهای خارج ممنوع شده بود و از طرفی هم به دلیل اشراف بالای پلیس بر خیابان‌ها در صورت مشاهده این موتورها پلیس اقدام به توقیف موتورهای بدون پلاک می‌کرد.

این وضعیت نه تنها رنگ و بوی خاص و نظام‌مند و امنی را به معابر و خیابان‌های کیش بخشید، بلکه متقاضیان و علاقه‌مندان به موتور سواری چه در حوزه خدمات گردشگری و چه در حوزه ترددهای روزمره به سمت استفاده از موتورشارژی‌ها پیش برد.

موتورشارژی‌ها  به دلیل طراحی مدرن‌تر بدنه و شکل و شمایل، قدرت پایین‌تر محرکه و ایجاد صدای کمتر و سازگاری با محیط زیست به یک‌باره مورد استقبال کیشوندان و بخش‌های خدمات گردشگری قرار گرفت.

کیش میزبان نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌شودرکورد جابه‌جایی خودرو در مسیر دریایی کیش شکسته شدبی‌مسئولیتی‌ها سبب اخلال در چرخه رشد بره آهوان کیش شده است

از طرفی تا سال گذشته از دید پلیس ترافیک و راهور کیش در بعد حقوقی و ترافیکی تردد موتورشارژی‌ها در کیش به مثابه دوچرخه محسوب می‌شد و مبحث پلاک‌دار بودن موتورشارژی‌ها در این بین مطرح نبود، اما مقامات کیش با توجه به زیاد شدن این وسیله‌های نقلیه پرتقاضا که با توجه به هزینه‌های بالای تاکسی در کیش برای بسیاری از اقشار استفاه از آن به صرفه است، به فکر ساماندهی و قانونمندسازی تردد و مباحث حقوقی موتورشارژی‌ها در کیش افتادند تا جایی که رئیس راهور کیش از پلاک‌گذاری بیش از سه هزار دستگاه از این وسایل نقیله از ابتدای آبان 1400 تاکنون خبر داده است.

سرهنگ مهدی توانگر همچنین از اجرای مرحله دوم طرح قانونمند سازی تردد موتورشارژی‌ها در کیش از هفته‌های آینده خبر و یادآور شد: در نشست آتی شورای ترافیک در مورد موتورشارژی‌ها بدون پلاک، واردات اینگونه وسایل نقیله و سایر مسائل مربوطه به موتورشارژی‌ها در کیش تصمیم‌گیری‌های جدی خواهد شد و امیدواریم به زودی بتوانیم این طرح را نهایی کنیم.

وی همچنین از کیشوندان خواسته است در صورت تقاضا برای دریافت پلاک برای موتورشارژی‌های خود با مراجعه به وب‌سایت ترافیک منطقه آزاد نوبت‌گیری و ارائه مدارک لازم به مرکز ساماندهی تردد وسایل نقیله جزیره اقدام به اخذ پلاک و قانونمند سازی تردد وسیله خود کنند.

انتهای پیام/7558/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پلاک گذاری راهور کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۱۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از اجرایی شدن طرح ویژه این پلیس به منظور کاهش جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار سیدتیمور حسینی در حاشیه سفر به استان اصفهان با بیان اینکه حدود نیمی از کشته‌های حوادث رانندگی در معابر شهری کشور را موتورسواران و عابران پیاده تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: برای کاهش جان باختن موتورسواران و عابران پیاده، طرحی جامع و کاملی را در دستور کار داریم که در آینده‌ای نزدیک به پلیس راهور سراسر کشور برای اجرا ابلاغ می‌شود.

وی افزود: در این طرح هم از لحاظ موضوعات سلبی و برخوردهای قانونی و هم از لحاظ ایجابی، فرهنگی و اقدامات آموزشی به طور دقیق پرداخته شده و تلاش خواهد شد تا میزان جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در معابر شهری به حداقل برسد.

رئیس پلیس راهور فراجا اظهار داشت: هم اکنون طرحی با عنوان طرح ۱۰ و ۲۰ در شهر تهران در حال اجرا است که تأثیرات خوبی نیز داشته که پس از ارزیابی و بازخوردگیری و رفع ایرادات آن می‌توان این طرح را در سراسر کشور اجرایی کرد.

سردار حسینی ادامه داد: در طرح ۱۰، ۱۰ مورد از تخلفاتی که بیشتر منجر بی‌نظمی و حادثه برای موتورسواران می‌شود مد نظر است و در طرح ۲۰ هم با ۲۰ تخلف حادثه‌ساز برخورد می‌شود.

وی گفت: در خصوص پیشگیری از حوادث رانندگی برای عابران پیاده باید الزاماتی مانند روشنایی هوشمند معابر، گذرگاه‌های ایمن، تجهیز خیابان‌ها و بزرگراه‌ها به پل‌های مکانیزه شامل بالابر و پله برقی توسط مدیریت شهری شهرها و کلانشهرهای کشور انجام شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا تصریح کرد: البته در کنار این کارها آموزش و فرهنگ‌سازی هم نیاز است و مجموعه این کارها دست به دست هم دهد تا شاهد حوادث کمتری در این حوزه باشیم.

سردار حسینی کودکان و سالمندان را دو رنج سنی آسیب پذیر در حوزه عابران پیاده اعلام کرد و گفت: هر دو قشر کودکان و سالمندان نیاز به مراقبت جدی از سوی خانواده‌ها دارند و باید مسئولیت فردی و اجتماعی خود را در این حوزه انجام دهند.

لزوم جایگزینی خودروهای برقی در کلانشهرهای کشور

وی در پاسخ به پرسشی پیرامون نقش خودروهای برقی و هیبریدی در کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به ۳۰ میلیون خودروی دارای سوخت فسیلی در کشور وجود دارد که برای تبدیل این تعداد خودرو به خودروهای برقی باید یک برنامه ۳۰ ساله را پیش بینی کنیم؛ یعنی در طول سه دهه کاری کنیم که در انتهای برنامه ۳۰ ساله دیگر اثری از خودروها با سوخت فسیلی و مستهلک در کشور وجود نداشته باشد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا عنوان کرد: باید تقسیم کار صورت گیرد و شروع این کار از شهرهای آلوده مانند تهران، اصفهان، مشهد و تبریز کلید زده شود.

سردار حسینی با بیان اینکه در تمام دنیا برای کلانشهرهایی که در معرض آلودگی هوا هستند یک برنامه ریزی فوری را در نظر می‌گیرند و پیاده سازی می‌کنند، تصریح کرد: اگر بتوانیم طی یک بازه زمانی ۱۰ ساله در کلانشهر هایی که با موضوع آلودگی هوا دست و پنجه نرم می‌کنند خودروهای برقی و هیبریدی را جایگزین خودروهای دارای سوخت فسیلی کنیم، می‌تواند یک موفقیت بزرگ در زمینه کاهش آلودگی هوای کشور باشد.

کد خبر 750215

دیگر خبرها

  • نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها نخستین اقدام موثر هیئت امنای بازار اصفهان است
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران | تردد در این مسیرها به سمت تهران روان است
  • طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی از پارکینگ در کیش اجرا شد
  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی | شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • درخواست پلیس از تهرانی‌ها؛ وارد این اتوبان نشوید
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده